Starity

Jennifer Lopez táncosával kavar

2011. november 16. 22:10   |   Szerző: pink_bunny

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez és Marc Anthony válását csupán négy hónapja mondták ki, de úgy tűnik, a népszerű énekesnő hamar túltette magát rajta: Bradley Cooper után háttértáncosával melegedett össze.

hirdetés
Jennifer Lopez táncosával kavar

J.Lo szerelmi életét nehéz nyomon követni. Harmadik házassága is tönkrement, de egy percig sem búslakodik. Bennfentesek szerint mostanában sok időt tölt együtt egy jóképű, latin temperamentumú sráccal.

Az illető Casper Smart, aki profi táncos. Az On the Floor énekesnője mellett már Beyoncéval és a Glee csapatával is dolgozott együtt, emellett szerepelt a Honey 2 és a Step Up 3 című filmekben is.

Érdekesség, hogy a gyönyörű énekesnő második férje, Chris Judd is ugyanebben a szakmában tevékenykedett, és vele 2002-ben váltak szét útjaik.

Még egyik érintett fél sem erősítette meg kapcsolatuk mivoltját, de a kollégák szerint, ha ők ketten együtt táncolnak egy próba során, nemcsak forr a levegő közöttük, de a kémia is jól működik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek