Starity

Új görög sorozat az RTL Klubon

2011. november 16. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánkban először az RTL Klub jóvoltából kerül képernyőre görög sorozat. A széria november végén debütál a csatornán.

hirdetés
Új görög sorozat az RTL Klubon

A Törökországból származó Ezel, bosszú mindhalálig című sorozat után, most az RTL Klub újabb dobással lepi meg a televízió nézőket. A piacvezető kereskedelmi csatorna tűz először a műsorára görög szériát, amely a Ta mystika tis Edem, azaz Az éden titkai címet viseli.

Az új sorozat első epizódja november 25-én 16.15-kor kerül adásba, majd november 28-tól minden hétköznap, ugyanebben az időpontban találkozhatunk a hat végzős diákkal, akik a hullócsillagok alatt fogadalmat tesznek egymásnak. Még mindannyian őszintén hisznek abban, hogy a szerelmes párok együtt maradnak, és, hogy sikerül elérniük az álmaikat. Természetesen az élet más sorsot szánt nekik és 15 évvel később szembesülniük kell a valósággal, hogy senkinek nem sikerült megvalósítani a terveit.

Az éden titkai 2008-ban jelent meg és szinte azonnal hatalmas sikert aratott Görögországban, majd a későbbiekben számos más európai ország is a szívébe fogadta. A magyar verzióhoz olyan szinkronszínészek adják hangjukat, mint Pikali Gerda, Koroknai Géza vagy említhetnénk akár Menszátor Magdolnát is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek