Starity

Polgár Odett új klippel rukkolt elő

2011. november 19. 16:04   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Polgár Odettel még a Megasztárban ismerkedhettünk meg, mikor a lány még csak 17 éves volt. Egy évvel később azonban megjelentette első stúdióalbumát Pontos címen, amit azóta még egy követett, a Hanyatt, Homlok, Egyenes. Mára kis hazánkban talán az egyik legismertebb női előadóvá nőtte ki magát.

hirdetés
Polgár Odett új klippel rukkolt elő

Manapság egyre ritkábban találkozunk olyan személyekkel, akik nem ismerik (vagy még soha nem hallották) Polgár Odettet és az ő egyedi hangját. A fiatal énekesnő folyamatosan dolgozik, és ennek meg is van a gyümölcse.

Eddigi legsikeresebb dalai a Hanyatt (ami anélkül, hogy videó készült volna hozzá, túllépte a 400.000-es nézettséget a YouTube-on), valamint a Móló (amit a magyar MTV egyik reklámjában is hallhattunk) voltak. Ilyenkor még Odett és a Go Girlz néven mutatkozott be az ifjú tehetség, mára azonban Odett néven jelentet meg anyagot.

Legújabb kiadása a Van az a pillanathoz készült videoklip. A dalt a magyar rádiók rendszeresen játszották az utóbbi időben, így a toplistákra is fel tudott kúszni a barna hajú szépség. Odettet egyedülálló, rekedtes hangján kívül pazar stílusa teszi ellenállhatatlanná, amit a kisfilm újra be is mutat nekünk. A klipben Odett egy szuperhős randipartnerét alakítja. Különlegesség, hogy a filmet több rajongó közreműködésével forgatták (egy pályázatra volt lehetőség jelentkezni, ami alapján beválogathattak statisztának a forgatás napjára). A videót már csak azért is érdemes megnézni, mivel az összhang a szöveg, a zene és a klip között igazán figyelemre méltó. Legyünk büszkék erre a kivételes lányra!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek