Starity

Bradley Cooper lett a legszexibb férfi

2011. november 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People idei listája alapján a Másnaposok sztárja a legvonzóbb pasas a Földön. Ezzel olyan neveket utasított maga mögé, mint Mel Gibson, Richard Gere és Brad Pitt.

hirdetés
Bradley Cooper lett a legszexibb férfi

A People magazin készítői – szokás szerint – 2011-ben is összeállítottak egy listát a Földön élő legszexibb férfiakról. Az idei dobogó tetőfokán pedig nem más kap helyet, mint a Másnaposok sztárja, Bradley Cooper.

Indokokat keresni meglehetősen egyszerű, hiszen a pasasért nők milliói rajonganak, imádja és tiszteli az édesanyját, ráadásul vagány motoros is egyben. A magazin olvasóinak ennél nem is kellett több, így könnyűszerrel letaszíthatta Ryan Reynoldsot a trónjáról, aki tavaly birtokolta e megtisztelő címet.

Amikor a sztár értesült a hírről, először édesanyjára gondolt, és arra, milyen büszke lehet most a fiára. „Szerintem igazán menő dolog, hogy egy nem igazán modell alkatú srác, mint én, birtokolja ezt a címet. Tűrhetően nézek ki, nem tartom magam nagyra. Vannak napok, amikor király a séróm, és a hajam sem szénaboglya, de máskor egész ijesztően nézek ki” – vallotta be a népszerű színész, akit olyan nevek után választottak a Földön élő legszexibb férfinak, mint Johnny Depp, George Clooney, Brad Pitt vagy Pierce Brosnan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek