Starity

Compact Disco gerillakampány a Corvinus előtt

2011. november 18. 17:05   |   Szerző: Horgi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem mindennapi eseményre lehettek figyelmesek a budapesti Corvinus Egyetem hallgatói, mikor kedden ebédidőben kimentek a C épület elé, ahol ugyanis a Gólyabál egyik fellépője, a Compact Disco készülődött örömzenéléshez.

hirdetés
Compact Disco gerillakampány a Corvinus előtt

A magyar elektronikus együttes két tagja (Walkó Csaba és Lotfi Behnam) ugyan nem teljesen váratlanul, de meglepte a hallgatókat azzal, hogy egy kisebb koncertet tartottak a budapesti Corvinus Egyetem C épülete előtt a keddi nagyszünetben. A koncertre, amelyen két dalt adtak elő, a Fly or Dive és a Feel The Rain című slágereket, a nagy hideg ellenére rengetegen kíváncsiak voltak. A koncert nem ad hoc jellegű volt, a srácok ugyanis a Közgáz Gólyabált reklámozták fellépésükkel.

A bálra november 26-án kerül sor a Közgáz már-már muzeális értékű főépületében. A gólyabálok közül a Közgáz Gólyabál mindig is kiemelkedő volt, és ez idén sincs másképp. A fellépők közt magyar alter és könnyűzene krémje megtalálható, de aki inkább a jazzt, vagy a keményebb DnB vagy electro zenét kedveli, az is talál fogára valót. Fellépők a teljesség igénye nélkül: Irie Maffia, PASO, Compact Disco, 30y, Punnany Massif, Bohemian Betyars, Julia Carpenter és Ludmilla.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek