Starity

Penélope Cruz boldogabb mint valaha

2011. november 17. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pedro Almodóvar múzsája, Penélope Cruz élete teljes immáron majdnem egy éve: fia születésével megkapta az anyaságot, amire a leginkább vágyott.

hirdetés
Penélope Cruz boldogabb mint valaha

Pedro Almodóvar rendezőt kedden tüntették ki New York Cityben a Modern Művészetek Múzeumában, s köszönőbeszédében szót ejtett Penélope Cruzról és kis családjáról is.

A 62 éves rendező szerint Pen mindig is anya szeretett volna lenni, s éppen ezért mindig kérte Almodóvart, hogy ilyen szerepeket osszon rá filmjeiben: „Penélope mindig is szerette volna teljesen megtapasztalni az anyaságot. Minden második héten küld a fiáról képeket, a szemem előtt nő fel. Hihetetlen nagy mosolya van, el sem tudják képzelni. Gyönyörű, nagyszerű és nagyon nagy! Pen boldogabb mint valaha, csodás szülő. Azzal a férfival van, akit szeret, és ez meg is látszik. Sok filmemben alakít anyakaraktert, mindig azt mondta, »anya akarok lenni«."

A színésznő jelenleg Olaszországban forgat, azért nem tudott jelen lenni az eseményen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek