Starity

Adam Lambert jótékonysági programja

2010. július 02. 10:10   |   Szerző: wanda91

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert a rajongókat arra ösztönzi, hogy kövessék a példáját és legyenek segítőkészek, nagylelkűek és adakozzanak a GLAM A CLASSROM nevű jótékonysági program keretein belül.

hirdetés
Adam Lambert jótékonysági programja

Köztudott,hogy Adam szíve aranyból van és borzalmasan fontosnak tartja a rászorulókon való segítést. Ezért is indított el egy Jótékonysági Programot Glam A Classroom címmel, melyben a rajongókat ösztönzi arra,hogy támogassanak bármilyen szervezetet, amit ők akarnak.

Nemrégiben még Twitterre is kiírta,hogy a Glambertek ne ajándékokat vásároljanak neki, hanem azt az összeget inkább jótékonyságra fordítsák. Úgy tűnik jó projektbe kezdett Adam, hiszen már több mint 15.000 dollárt sikerült összegyűjteni! (ami alsóhangon 3 millió 800 ezer Ft-nak felel meg)

"Nem tudom eléggé megköszönni a rajongóimnak, hogy részt vesznek ebben az adományozásban, amivel ugyebár rászorulókon segítünk, illetve szegény iskolákon.Ma egy senki lennék a fiatalkori csodás zene és színházi tanáraim nélkül." - mondta Adam.

Ő nem egy tucatceleb, hiszen igazán odafigyel a rajongóira, fontos számára, hogy adni tudjon! Nemrégiben Adam egy olyan Michael Jackson dzsekit adott jótékonysági célra, amit MJ héten nyert. Minden rajongó tudja,hoy mennyire sokat jelent neki mai napig Jackson, és valljuk be, nagyon nagylelkű volt,hogy lemondott róla, annak érdekében,hogy segítsen!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek