Starity

Elítélték a Tudorok sztárját

2011. november 17. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ír színész egyre csak botrányaival szerepel a címlapokon. Legújabban egy két évvel ezelőtti fenyegetése miatt került az újságok hasábjaira, melyért csak most ítélte el a bíróság.

hirdetés
Elítélték a Tudorok sztárját

Nem egy újkeletű ügyről van szó, elvégre ez egy két évvel ezelőtti botrányának a lezárása. A Tudorok Henrikje 2009-ben a párizsi Charles de Gaulle reptér bárjában leütötte a pultost, mire kiszálltak a rendőrök. A részeg sztár azt üvöltözte a munkájukat végző biztosuraknak, hogy akár egymillió dollárt is fizetne, csak hogy megölhesse őket és családjukat.

Az ügy már akkor is nagy port kavart, de csak most jutott el a bíróságig. Meyers egy hónapnyi felfüggesztett, valamint 1000 euró bírságot kapott, vagyis egész „szerencsésen” megúszta ezt az ügyét is.

Az ír szívtipró előszeretettel okoz botrányt reptereken: a United Airlines járatairól már egy életre kitiltották, miután a New York-i gépükön részegen inzultálta a légiutas-kísérőket, 2007-ben pedig a dublini reptéren zavarta a rendet.

Valamit biztosan meg lehet állapítani: a színész egyre jobban elzüllik. Hihetetlen, de legalább ötször volt már elvonón az alkohol miatt, de még mindig lefelé csúszik a lejtőn. Ezek után nem lehet meglepődni azon, hogy a filmes szakma egyre bizonytalanabbul viszonyul hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek