Starity

Thalía elismerte Anahí tehetségét

2011. november 18. 17:05   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges anyuka a napokban tartott egy twitcamet, egész pontosan november 15-én, ahol elismerte több kollégájának az eddig munkáját.

hirdetés
Thalía elismerte Anahí tehetségét

Thalía, a gyönyörű kétgyermekes anyuka dicsérte és elismerte az új tehetséges színész-énekes generációt. A csodálatos énekesnő november 15-én tartott egy twitcamet, ahol néhány tehetséges fiatalnak elismerte az eddigi munkáját. A sztárok közül Anahít emelte ki, hiszen neki a Twitteren több mint egymillió követője van, és sikeres karrier áll a háta mögött.

„Imádom látni a srácokat, szeretem nézni a videóikat. Amikor kicsi voltam, szerettem nézni az erős, szép és tehetséges színészeket – mondta Thalía. A tehetséges anyuka nem csak Anahít dicsérte, többek között megemlítette Dulce Maríát, Belindát és Maite Perronit is. – Mindegyikőjük csodálatos tehetség, annyi energia van bennük!” – folytatta Tommy Mottola felesége.

Az egykori sorozatsztár véleménye nem megalapozatlan, hiszen Maite Perronit például az új Thalíaként emlegetik Mexikóban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek