Starity

Végre itt a Hajnalhasadás!

2011. november 18. 01:01   |   Szerző: kocdori

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eljött a várva várt idő, hogy egy moziba beülve megnézhessük az Alkonyat sorozat negyedik részének első felét.

hirdetés
Végre itt a Hajnalhasadás!

Már rengeteg várakozással teli hónap telt el azóta, hogy 2010 végén nekiláttak a Hajnalhasadás forgatásának. Sok-sok kép, interjú és több tralier is napvilágra került, hogy még jobban fokozzák fanatikusok millióinak türelmetlenségét. Még egy hivatalosan kiadatlan jelenet is kiszívárgott, de így sem csökkent a várakozás izgalma.

A legtöbb országban – köztük Magyarországon is – már lezajlott a film első vetítése, és aki szerencsés, mostanra már végig is nézhette a népszerű vámpírfilmsorozat legújabb részét.

Az Aréna pláza VIP-vendégei külön szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen ők már szerda este megtekinthették a filmet a gálapremieren. Az estén természetesen az egyik legnagyobb Twilight-rajongó celeb, Lola is részt vett, aki párjával, Baronits Gáborral érkezett. Ezen kívül kiderült, hogy a Vastag tesók is nagyon kíváncsiak a filmre.


Izgatottan várták a filmet a sztárok (Fotó: Starity / Miklós András)

Ha esetleg nem az elsők között vettél jegyet, nem érdemes az internetet böngészni további filmjelenetek után kutatva, mert azok sokat ronthatnak a moziélményen. Másodszor pedig azt ajánljuk, vigyél zsebkendőt, mert szükséged lehet rá, hiszen Stephenie Meyer könyvét sikerült igen hitelesen a vászonra vinnie Bill Condonnak és kétségkívül a színészek tehetségében sem csalódhatunk.

Bátran mondhatjuk, hogy a film megtekintése minden Alkonyat-rajongónak szigorúan kötelező!


Sztárok emelték a filmpremier fényét (Fotó: Starity / Miklós András)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek