Starity

Ian Somerhalder cicákkal alszik

2011. november 18. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sorozat csillogó szemű vámpírja imádja az állatokat, és mindig együtt hajtja álomra a fejét cicáival.

hirdetés
Ian Somerhalder cicákkal alszik

Ian Somerhalderről köztudott, hogy nagy állatvédő, és a rajongók segítségét is igénybe veszi, hogy minél többet tehessen a környezetért. A színész azonban nem csak a veszélyeztetett állatokért van oda. Otthonán is három házikedvenccel osztozik.

”Három állat van az ágyamba, így a szőr mindenhol ott van. Kicsit fura ezt mondani, de én a cicáimmal érzem magam szexinek." – vallotta be a People magazinnak a vérszívó szépfiú, aki kifejezetten örül annak, hogy barátnője is jól kijön kedvenceivel.

A People magazin által is az egyik legszexisebbnek tartott színész egyébként saját bevallása szerint akkor érzi magát igazán jóképűnek, ha ébredés után még van ideje pihenni és relaxálni egy kicsit, mert így regenerálja a szervezetét.

Arra, hogy mit tartogat a The Vampire Diaries harmadik szezonja a továbbiakban a részünkre még egy jó darabig várunk kell, de Ian önálló filmjei jelenleg a magyar adókat is elárasztják. A Cinemaxon a 2001-es Az élet háza című drámát vetítik, míg a Filmboxon három filmjét is leadják a jövő hét folyamán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek