Starity

Egy nő miatt szenvednek a Maroon 5 tagjai

2010. július 02. 10:10   |   Szerző: agnes

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Levine szenved a legtöbbet, de talán még így is ő a legszerencsésebb. Míg James Valentine hátában egy kés landol, Matt Flynn egy rakétavető által ég meg, addig Mickey Maddent és Jesse Carmichaelt egy autó üti el. Ez a sok-sok akció mind egy jó klip összetevője, amit július 1-jén mutattak be.

hirdetés
Egy nő miatt szenvednek a Maroon 5 tagjai

A Maroon 5 június 22-én mutatta be a Misery kislemezét és máris itt van a klip hozzá, ami nagyon mozgalmasra sikerült. A Hands All Over című nagylemez 2010. szeptember 21-én jelenik majd meg, és az első bemutatott dal belőle a Misery, ami rendkívül sikeresnek bizonyult. A fiúk nem sokat várattak a klipre sem. Július 1-jén először az MTV + VH1 csatornákon hangzott el a dal klippel együtt. A rendező Joseph Kahn volt.

Ezúttal úgy gondoltuk, hogy az erőszakra tesszük a hangsúlyt a szex helyett – viccelődött a basszusgitáros, Mickey az MTV-nek egy hónapja. Szeretnénk ezt lezárni. A következő majd a drogokról fog szólni – tette hozzá Adam Levine.

A klipben Adam barátnője, a gyönyörű orosz modell, Anne Vyalitsyna igen csak furcsa mód értelmezi két ember kapcsolatát. Szemmel láthatóan szereti a kalandokat, de nem hajlandó tudomást szerezni arról, hogy ezzel fájdalmat okoz kedvesének. A járókelő emberek sem úszhatják meg, hisz néhány dolgot Adam helyett ők szenvednek el. Őket a banda tagjai személyesítik meg. De azért Adam is kap bőven a „szeretetből”.

Pletykák szerint Adam a modell lánnyal már február óta együtt van, de ezt nem erősítették meg azóta. Bár már volt példa olyanra, hogy a Maroon 5 klipjében Adam akkori aktuális modell barátnője szerepelt, például a This Love-ban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek