Starity

Nikki Reed élvezi a házaséletet

2011. november 18. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves színésznő imád házas lenni, jelenleg minden percét férjének áldozza, s állítása szerint egyetlen napot sem bírna ki nélküle.

hirdetés
Nikki Reed élvezi a házaséletet

Paul McDonald szerencsés embernek vallhatja magát, hiszen férfiak ezrei áhítoztak Nikki Reed kegyeiért, ám a rajongóknak le kellett mondaniuk a Tizenhárom színésznőjéről: október 16-án ugyanis Nikki elkelt.

Mrs. McDonald azóta azt is kijelentette, hogy nem kíváncsi újdonsült barátaira, viszont énekesnőként és dalszövegíróként debütált néhány napja. Legutóbb pedig a US Weeklynek áradozott élete párjáról.

„Mindent imádok benne. Amikor egy olyan csodálatos emberhez mész hozzá, mint Paul, akkor nem tudsz csak egyetlen dolgot választani, ami tetszik benne. Ez a legjobb része, imádok mindent – nyilatkozta Nikki. Ám mi lesz velük a Hajnalhasadás európai promócióján? – Nem akarok akár egyetlen napot is nélküle eltölteni!„ – Tehát akkor ezek szerint a legegyszerűbb utat választják: Paul elkíséri asszonykáját Európába.

De vajon mi a helyzet a családalapítással? „A családom részéről nem nehezedett még rám nyomás, hogy jöjjön a baba. Csak meg szeretnék róla bizonyosodni, hogy elég fiatalon csináljuk, a szüleim is fiatalok még, ekkor van értelme. A harmincas éveik közepén születtem meg, én nem akarok negyvenéves lenni, amikor világra hozom az első gyermekem.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek