Starity

A The Saturdays új szponzorra tett szert

2011. november 18. 17:05   |   Szerző: Fanni00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hatalmas divatmárka, a Rimmel London arra a döntésre jutott, hogy a nagy sikerű angol lánybanda következő turnéja az ő támogatásuk alatt fog futni.

hirdetés
A The Saturdays új szponzorra tett szert

A The Saturdaysnál zajlik az élet – mind a magánéletben, mind karrierjük kapcsán. Utóbbi a tervek szerint halad, sorra jelennek meg kislemezeik, valamint a napokban fogják megjelentetni legújabb stúdióalbumukat. Már készületek folynak legújabb, szám szerint harmadik nagy koncertsorozatuk kapcsán is, mely idén decemberben fog elkezdődni Angliában, s az All Fired Up Tour címet viseli.

A közelgő turné, mint kiderült, a Rimmel London támogatása alatt fog zajlani. Ezt a napokban jelentette ki a divatmárka igazgatója: „A The Saturdays egy vidám és élénk popcsapat. Mind az öt lány mesés, ők maguk képviselik a divatot, ezért tökéletesen döntöttünk, amikor úgy határoztunk, hogy turnéjukon részt veszünk szponzorként.”

A Rimmel London csapata a lányok tizenhárom koncertjén jelen lesz, azonban a rajongók számára is tartogatnak meglepetéseket a márka képviselői, ugyanis november közepén lezajlik majd egy verseny, amely keretein belül a résztvevők koncertjegyeket, valamint egy Goody sminktáskát nyerhetnek, melyben az összes termék megtalálható, amivel The Saturdays-külsőt kölcsönözhetünk magunknak.

„Mindannyian imádjuk a divatot és a sminkelést, így hatalmas örömmel fogadtuk, hogy a Rimmel London támogat minket a turnénkon” – nyilatkozták a lányok.

Bátran ki lehet jelenteni, hogy a The Saturdays tagjai mára már divatikonok, így a márka végül tökéletes döntést hozott, amikor a lányok mellett tette le a voksát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek