Starity

Bolondul a szexért Miley Cyrus

2011. november 18. 18:06   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus, aki még mindig azt hirdeti, hogy szűz, nemrég a szexről beszélt, hogy milyen klassz és varázslatos dolog.

hirdetés
Bolondul a szexért Miley Cyrus

Miley Cyrust sohasem visszafogott, szende kislányként ismertük. Már-már hozzászoktunk fura, néha sokkoló kijelentéseihez. A minap napvilágott látott egy hangfelvétel, ahol a Hannah Montana sztárja a szexről beszélt.

„A szeretkezés igazán gyönyörű, hiszen ez az egyetlen mód arra, hogy létrehozzunk valamit, és az egyetlen dolog, ami mozgásban tartja a világot. Beszélgess erről a gyerekeiddel, meséld el, milyen varázslatos és klassz. Ha van televíziójuk, tudják, mi a szex. Nem igazán szívlelem ezt mondani a szülőknek, de már egy nyolcéves is tudja, miről van szó, akkor is, ha nem tudják, hogy tudja” – hallható a felvételen.

Miley tizenkét éves kora óta hordta a tisztasággyűrűt (ami azt jelenti, hogy házasságig nincs szex), de mióta együtt van mostani barátjával, Liam Hensworthszel, a gyűrűnek nyoma veszett.

Vajon mit akart elérni Miley ezzel az üzenettel? Talán ezzel is bizonyítani szeretné, hogy ő már bizony egy érett, felnőtt nő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek