Starity

Újabb két évad várható a Dexterből

2011. november 18. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael C. Hall még két évig biztosan visszatér Dexter Morgan bőrébe – adta hírül ma a TVLine.

hirdetés
Újabb két évad várható a Dexterből

Jó hír a Dexter-fanatikusoknak, hogy a népszerű showműsorból újabb két évadot rendelt a Showtime csatorna. Így a sötét drámasorozat kibővül a hetedik és nyolcadik évaddal is – legalább, ugyanis az elképesztő nézettségnek hála nem kizárt, hogy Dexter Morgan kalandjai tovább is folytatódnak.

„A műsor nagyobb sikereket ért el a hatodik évadban mint valaha. Michaellel karöltve tehát még két szezont kap a sorozat, amit személy szerint, hatalmas fan révén, izgatottan várok” – nyilatkozta David Nevins, a csatorna elnöke.

A műsor főszereplője, a rákból felépült Michael C. Hall néhány titkot is kikotyogott a készülő évadok történeteiből, melyekből kiderült, hogy rengeteg szörnyű titkot őriz még az egyébként is sötét lelkiismeretű és nem éppen tiszta előéletű Dexter.

A Golden Globe-díjas sorozat egyébként jelenleg a hatodik évad kétharmadánál tart, amely befejeztével várhatóan már 2012 elején elkezdik folytatni a 12 epizódos hetedik szezont.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek