Starity

Együtt forgat Zac Efron és Taylor Swift

2011. november 20. 16:04   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efron és Taylor Swift hangjukat adták a The Lorax című animációs filmhez, mely 2012-ben kerül majd a mozikba.

hirdetés
Együtt forgat Zac Efron és Taylor Swift

A két színész saját karakteréről beszélt egy kulisszatitkokkal teli videóban, amely a napokban került fel az internetre. Zac egy optimista szereplőnek, Tednek kölcsönzi a hangját, míg Taylor karaktere a tolakodó Audrey lesz.

„Ted csak egy normális srác, aki egyszer felnő, és egy olyan világban él, amely gyakorlatilag nem természetes” – mesélte a 24 éves Zac.

„Audrey-nak szinte csak lehetetlen álmai vannak, de mégis mindig megvalósulnak” – jellemezte karakterét a népszerű countryénekesnő.

A két fiatal sztár mellett hangját adta még Danny DeVito, aki magát a főszereplőt, Loraxet kelti életre, és Betty White is, aki Ted nagymamájának kölcsönzi a hangját. A premiert 2012. március 2-ára tűzték ki, bár valószínű, hogy ez még nem a végleges időpont. A videó alapján remek hangulat uralkodott a forgatásokon, így mi már nagyon kíváncsiak vagyunk a végeredményre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek