Starity

Meghódítja színházakat a Pop Idol sztárja

2011. november 19. 15:03   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekes ezúttal nem lemezt ad ki, hanem egy híres színházi darabban lesz látható 2012-től.

hirdetés
Meghódítja színházakat a Pop Idol sztárja

A brit énekes 17 éves korában szerepelt a 2002-es Pop Idolban, ahol a döntőig jutott, majd az albumeladásokból megdöbbentően elismert lett világszerte. Számtalan díjat söpört be, és több zenei produkcióban is megjelent.

Gareth Gatesről már nagyon régen olvastunk, de most végre hallat magáról. Az énekes 2012. április 12-én egy teltházas európai turné keretében lesz látható az Egyesült Királyságban, méghozzá egy híres musicalben. A Hair című zenei darab szereplőgárdája között található Gareth Gates, Zoe Birkett és Amy Diamond. Az előadásra a Liverpool Empire Színházban kerül sor.

A történet szerint az 1960-as években New Yorkban egy csapat fiatal azért jön össze, hogy megvívják a szeretet, a béke és a szabadság harcát. Olyan dalok csendülnek majd fel benne, mint az Aquarius, a Let the Sunshine és a címadó dal, a Hair.

A darab már 25 éve teltházas, így mindig elismerést kap a kritikusoktól. Gareth lesz a főszereplője, ő alakítja Claudot. A mellette szereplő Zoe nemcsak színésznő, hanem táncos és műsorvezető is. A darabot Gary Lloyd rendezte és koreografálta, valamint az X Factor munkatársai vesznek részt a munkálatokban. A Hair minden generációnak úttörő marad, hiszen minden korosztályhoz szól. Gareth is arra buzdít, hogy senki se hagyja ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek