Starity

Michelle Trachtenberg sötét hajjal szexisebb

2011. november 19. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michelle Trachtenberg sötétebb hajjal szexisebbnek érzi magát, s számára kellemetlen volt vörösesbarna hajszínnel forgatni New York Cityben.

hirdetés
Michelle Trachtenberg sötét hajjal szexisebb

Michelle Trachtenberg több mint kétezer mérföldre Los Angeles-i otthonától, New York Cityben forgatott, és kedvenc fodrásza nem kísérhette el az útra. A 26 éves színésznő nem esett kétségbe, saját kezébe vette az irányítást.

A 26 éves Gossip Girl-sztár haja saját bevallása szerint sötétszőke, ám egy ideje már festeti. A forgatás végén azonban nem tudott várni annyit, hogy visszarepülhessen kedvenc fodrászához, ezért beszerzett egy doboz hab állagú hajfestéket, s saját magának festette vissza a haját kedvenc árnyalatára.

„Úgy érzem szexisebb, amikor sötétebb a hajam. Imádom, ahogy a sötét hajszín kiemeli a szemem, és kiegészíti a világos bőrömet!” – nyilatkozta a színésznő. Talán sok, eredetileg szőke hajú sztár – mint például Katy Perry, Audrina Patridge, vagy Leighton Meester – emiatt festeti haját sötétebbre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek