Starity

Kendall Jenner imád pomponlány lenni

2011. november 19. 14:02   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 16 éves középiskolai tanuló szabadidejében gyakran gyakorolja a vezérszurkolói táncot, és állítása szerint imádja is ezt csinálni.

hirdetés
Kendall Jenner imád pomponlány lenni

A cheerleading, magyarul hajrázás, vezérszurkolás modern sportág, amely a torna, az akrobatika és a tánc elemeit ötvözi. Bár Magyarországon nem gyakori ez a tevékenység, Amerikában rengeteg középiskolában biztatják hangos énekkel és akrobatikus elemeket tartalmazó tánccal a vezérszurkoló lányok iskolájuk csapatát egy-egy foci– vagy kosárlabdameccsen.

A 16 éves Kendall Jenner, aki maga is egy pomponlány, nemrég a Teen Vogue-gal beszélt erről a sportágról és a középiskolai évekről.

„Nagyon jó szórakozás a pomponlánykodás! – mesélte. – Most kezdődött el a fociszezon, és nagyon izgatott vagyok miatta. Őszintén imádom.”

Casey Lewis újságíró arra is kíváncsi volt, hogy őt hogyan érinti az a probléma, ami sok fiatal életé Ben Jelen van: igen, az iskolai gúnyolódásról, piszkálódásról van szó, ami angolul egy külön kifejezést is kapott („bullying”).

„Szerencsés vagyok, mert engem sosem piszkáltak az iskolában. Mindig lesznek olyan gyerekek, akik ilyen gonoszul viselkednek, de azokkal az emberekkel kell törődni, azokra kell figyelni, akiket valóban szeretsz: a szüleidre, a testvéreidre, a barátaidra – gondolkozott el Kendall. – Néhány ember azt mondja, a középiskola az életük legrosszabb éve, mások pedig azt, hogy a legjobb. Eddig nekem szerencsére csak jó élményem volt ezzel kapcsolatban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek