Starity

Maite Perroninak bejön William Levy

2011. november 20. 09:09   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges mexikói színész-énekesnő bevallotta egy interjúban, mit érez a kubai szívtipró kollégája, William Levy iránt.

hirdetés
Maite Perroninak bejön William Levy

Maite Perroni 2004-ben kezdte színészi hivatását a Rebelde című sorozattal. Napról napra egyre szebb lett, és hirtelen vált sokak kedvencévé. Az igazi sikert azonban akkor ízlelhette meg igazán, amikor megkapta a Cuidado con el Ángel főszerepét a kubai szívtipró, William Levy oldalán.

A TV Notas magazin egyik kérdésére a tehetséges színésznő bevallotta, hogy mit érez kubai kollégája iránt: „Mindig volt köztünk egy nagyon nagy attrakció, mind fizikailag, mind lelkileg, valamint nagyon jó kémia működik közöttünk” – mondta Maite a riporternek, majd hozzátette: William egy nagyon jóképű férfi, és nagyon jó teste van!”

A telenovellasztár azt is elmondta, hogy közöttük mindig is szigorúan szakmai és baráti kapcsolat volt. „William és köztem soha nem történt semmi olyan, aminek nem lett volna szabad megtörténnie” – mesélte, majd kijelentette, hogy nagyon boldog jelenlegi párjával, Mane de la Parrával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek