Starity

Lil C búcsúzott a X-Faktorból

2011. november 19. 22:10   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Keresztes Ildikó mentoráltjának a hatalmas pezsgés ellenére az este könnyekkel ért véget.

hirdetés
Lil C búcsúzott a X-Faktorból
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Az este a tánckar bulizásával – akik minden produkciónál jelen voltak – és Fluor indokolatlan pingvinjével kezdődött, ami már engedte sejteni, hogy ki lesz a sztárvendég. Az első két produkció noha tetszett a zsűrinek, Lil C-től többet vártak múlt heti alakítása után, sőt még a mentora is elismerte, hogy teljesítménye most kevés volt.

Ezután Kováts Vera lepte meg azzal a közönséget, hogy a Vuk betétdalát kezdte el énekelni – reagálva a mentorok kritikájára, akik azt állították, hogy Vera egyes dalokhoz túl fiatal. A versenyzőktől pedig hallhattunk Lady Gagát és Adam Lambertet is, melyekkel a mentorok egytől-egyig meg voltak elégedve.

Az estének két sztárfellépője is volt: az első a The Carbonfools tagjai voltak, akiket valószínűleg nem ismernek annyian, mint az őket követő Fluort, aki egy megamixet adott elő. A verseny végén, mint mindig, két versenyző párbajozott: Lil C, aki múlt héten is az utolsó kettő között volt, és Kocsis Tibor, akinek először kellett ellenféllel megvívnia. Mivel a mentorok nem tudtak dönteni, ezért a nézők szavazata alapján Lil C esett ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek