Starity

Angelina és Brad titokban egybekeltek!

2011. november 20. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina és Brad mindenféle felhajtás nélkül mondta ki a boldogító igent – derül ki az OK! magazin legújabb számából.

hirdetés
Angelina és Brad titokban egybekeltek!

Végre megtörtént, amire a rajongók oly régóta vágytak: Angelina Jolie és Brad Pitt összeházasodott.

Az eseményen a család összes tagja hófehérbe öltözött. A hatéves Zahara és az ötéves Shiloh rózsaszirmokat szórtak szüleik lába elé, Knox és Vivienne pedig a gyűrűkért voltak felelősek. Az OK magazin legújabb számából derült ki, hogy a csemeték egyszerűen megunták a várakozást, és saját kezükbe vették az irányítást.

„Shiloh volt az ötletgazda, Zaharával együtt irányította az egészet. Szereztek maguknak virágokat, amelyek segítségével elkészítették koszorúslány-ruháikat. Angie észrevette a lányok szokatlan viselkedését, mivel azok nem akartak kijönni a szobájukból. Brad hazaérkezésekor már minden készen állt. A dadájukon keresztül kérték meg szüleiket, hogy öltözzenek fehérbe. Angelina rögtön meghatódott a rózsaszirmokkal és falevelekkel telihintett folyosó láttán. Maddox már az oltár mögött állt, ő volt a pap, s a szertartás egyes részleteit franciául celebrálta” mesélte a páros egyik közeli barátja, akinek szavahihetőségében minden bizonnyal kételkedhetünk.

Az OK! magazin azonban teljes egészében lehozta a történetet, s már csak annyi maradt hátra, hogy Branjelináék megerősítsék vagy megcáfolják a históriát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek