Starity

Elena szelleme téged is kísért!

2010. július 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vészesen közeleg a Telemundo legújabb, El fantasma de Elena című telenovellájának premiere. Az eddigi tudnivalókról most részletesen olvashattok.

hirdetés
Elena szelleme téged is kísért!

A Telemundo idén nagy dobásra készül. A telenovellagyár egyik legismertebb forgatókönyvírója Humberto 'Kiko' Olivieri legújabb szüleménye az El fantasma de Elena idén július 20-án startol a Donde está Elisa? helyén. Ez az idei év egyik legjobban várt novellája, mivel ezzel egy teljesen új stílust indítanak el ebben a műfajban.

A főszerepet Elizabeth Gutiérrez kapta meg, aki 2008 óta nem forgatott a Telemundónál. A színésznő által megformált Elenának sok nehézséget kell átvészelnie, ugyanis újdonsült férje, Eduardo - akit Segundo Cernadas kelt életre - volt kedvesének szelleme kísérti, de nem csak őt hanem az egész családot.

A telenovellában meglepően sok az intrikus, s nagyon úgy tűnik, hogy a főszereplő szerelmespáron kívül nem is igazán lesznek pozitív karakterek. Sok színész neve felmerült már, de íme a hivatalos elenco néhány karakter már biztos nevével:

Elizabeth Gutiérrez karakterének neve Elena Lafe lesz, míg Segundo Cernadasé az Eduardo Girón nevet viseli és ezzel az is kiderült, hogy Katie Barberi gonosza - aki végül nem Santander, hanem Rebeca Girón lett -, valószínűleg Eduardo testvére. Elena szelleme (Ana Layevska) a Calcano vezetéknevet viseli. Az Elluz Peraza által életre keltett szereplő neve egyik helyen Antonia másikon Luisana, tehát erről még nem lehet biztosat mondani. Elluz egyébként minden bizonnyal a halott Elena édesanyja lesz. Karla Monroig szereplése is hivatalossá vált, ő a szintén a gonoszok táborát erősítő Barbarát alakítja majd. Maritza Bustamante Morganát, Henry Sakka Alan Martint, Braulio Castillo Elena Lafe apját, Carlos Montilla Daríót, Anna Sivetti Prudenciát, Fabián Rios pedig a még élő Elena hódolóját kelti életre majd. Ezenkívül szerepet kaptak még ők is: Zully Montero, Raul Arrieta, Juan Pablo Llano, Adrián Carvajal és a promóvideókban már sokat látott Victor Corona, (az El rostro de Analía Chinója) aki egy indián varázsló lesz.

Viszont Ximena Duque neve még mindig sok helyen olvasható Coralia karakterének megformálójaként, ám nemrég maga a színésznő cáfolt rá a sorozatban való szereplésére. Bár ezen nem is csodálkozhatunk, ő ugyanis jelenleg a Venevision Sacrificido de Mujer című telenovellájának szereplőgárdáját erősíti.

Az első promóciós fotót egy magazin tette közzé, Fabián Rios szereplése pedig ezzel vált hivatalossá. (A képen Ana, Segundo, Elizabeth és Fabián látható)

A napokban jelent meg a hivatalos trailer is, amit itt az eddigi promóvideókkal együtt megnézhettek:

Közben pedig előkerült egy kulisszák mögötti videó is, melyben a díszlet készítésétől egészen az első forgatási napig láthattok képkockákat.(sajnos a videót azóta törölték)

Tehát ne feledjétek: Elena szelleme 2010. július 20-án titeket is kísérteni kezd!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek