Starity

Mi lesz veled, Leighton?

2011. november 20. 16:04   |   Szerző: itsolivia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl gyönyörű Blairje nemrég bejelentette, egy fejezet hamarosan lezárul az életében: a színésznő otthagyja a sorozatot, amely egykor az áttörést jelentette számára. Leightont ezután rögtön faggatni kezdték, hogy mit tervez a jövőre nézve.

hirdetés
Mi lesz veled, Leighton?

Leighton Meester nem sokkal ezelőtt elmondta, számára hamarosan véget ér a Gossip Girl – és bár nem mostanában, azért szép lassan barátkozzunk meg a gondolattal, a fiatal sztár szerződése ugyanis egy éven belül lejár. Az újságírók pedig nem hagyhatták szó nélkül a dolgot, így amint lehetőségük nyílt, elhalmozták kérdéseikkel a gyönyörű színésznőt. Leighton nem volt tökéletese felkészülve erre, ami jól jött, mert így őszintén, cseppet sem határozottan válaszolhatott. Úgy tűnt, mindenre nyitott, és még nincs konkrét elképzelése.

„Nem is tudom, mivel fogok foglalkozni. Azt hiszem, énekléssel és filmekkel is. Szeretnék továbbra is zenét írni és fellépni. Jó lenne utazgatni, de tanulni is akarok majd.”

Ám most vissza a jelenbe – Leigh elmondta, mennyire nagyra értékeli, hogy most azt csinálhatja, amit.

„Nagyon élvezem ezt az időszakot. Elképesztő, hogy a húszas éveim nagy részét azzal töltöm, hogy egy show-t forgatok New Yorkban, és egy olyan karaktert játszom benne, akit szeretek. Egy napon ez már a múlt lesz, de egyelőre még a jelen, és imádom!”

Reméljük, minél később, viszont biztos, hogy mindannyian könnyes búcsút veszünk majd Blair csodás megformálójától.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek