Starity

Szabó Ádám kihasználja a rajongóit

2011. november 21. 15:03   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillag Születik egykori harmónikás tehetségét egymás után érik a felkérések. A rohanó életmód mellett jelenleg barátaira és komoly kapcsolatra sincs ideje.

hirdetés
Szabó Ádám kihasználja a rajongóit

A tehetségkutatóban egészen a döntőig menetelt, azóta pedig sorra kapja a felkéréseket.

„Úgy érzem, hogy csak pozitív dolgok történtek velem . A műsor teljesen megváltoztatta az életem. Rengeteg fellépésem volt a nyáron, nem is volt szabadnapom. Úgy érzem, a karrierem kezd még jobban felfelé ívelni, rengeteg felkérés van.”

A fiatal szívtipró saját bevallása szerint az ezzel járó ismertséget ki is használja, főleg, ha a csajokról van szó.

„Hülye lennék nem kihasználni a lehetőségeket. Inkább csak futó kalandokra van időm, komolyabb kapcsolatra nem. Fellépéseken is szoktam kacsintgatni a lányokra, hiszen nem hagyhatom, hogy a női rajongóim elvesszenek” – árulta el mosolyogva Ádám.

A munka mellett barátaira sem jut sok ideje, de ők jóban-rosszban kitartanak a fiú mellett.

„Nekem három igaz barátom volt. Velük folyamatosan tartom a kapcsolatot, de találkozni már nem nagyon tudunk. Nekik meg van a saját élük, és nekem is lett egy új, de ezt ők teljesen megértik. Új barátaim is lettek, de úgy érzem, hogy az igaz barátaim megmaradtak” – nyilatkozta riporterünknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek