Starity

Taylor Lautner a Breaking Dawn-ról

2010. július 02. 15:03   |   Szerző: Nicole56

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor várja a Breaking Dawn forgatását, de ugyanakkor ideges is miatta. Hogy miért? Most megtudhatod!

hirdetés
Taylor Lautner a Breaking Dawn-ról

„Komolyan azt gondolom, hogy ez volt a legjobb dolog amit tehettek a film és a könyv szempontjából is.” mondja Taylor az MTV Newsnak a Breaking Dawnról, amit két részben fognak megfilmesíteni. „Elég nehéz belesűríteni 500 oldalt egy forgatókönyvbe, de belesűríteni 800-at és mindent, amiről a Breaking Dawnban szó van, lehetetlen lett volna.”

„A rész, amit a legjobban várok az egyben az a rész is, ami miatt ideges is vagyok: Renesmee, a (kis)baba.” mondja, Edward és Bella fél-vámpír gyermekére utalva. Renesmee születésekor Jacob megmagyarázhatatlan érzelmek fűzik az újszülötthöz, ezzel véget vetve a Bella szívéért folyó harcnak Edwarddal. „Ezt lesz a legérdekesebb felvenni. De nagyon várom! Bill Condon irányítása alatt van, szóval rendben lesz..”

Szóba hozva Bill Condont, Lautner elmeséli, hogy már találkozott a Breaking Dawn rendezőjével. "Találkoztam vele egy rövid időre, de nem a Breaking Dawn miatt. Nagyon rendes fickónak tűnik.” mondja. ”Ő nyilvánvalóan nagyon tehetséges, ezért nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatok vele kétszer is.”

Ahogy közeledik a Breaking Dawn forgatása, egyre kevesebb nyitott kérdés marad a filmmel kapcsolatban. Egy kérdésre azonban még nem kaptunk választ. Vajon 3D lesz?

Általában a 3D a legjobb mikor egy másik világot akarsz bemutatni.” magyarázza. „Mindkettőt el tudnám képzelni. Ameddig vissza tudjuk adni a történetet, és ameddig hűek vagyunk ahhoz, amit ír a könyv, addig jók vagyunk, nem számít mit csinálunk..”

Egyébként az Eclipse-nek nem sikerült megdöntenie a New Moon sikerét, mert a nyitó napon "csak" 68,5 millió dollárt hozott, míg a New Moon 72,7 millió dollárt. Viszont ahhoz elég volt, hogy megdöntse a Transformers: A bukottak bosszúja sikerét, mely 62 millió dollárt hozzott. A Summit Entertainment reméli, legalább a 200 millió dollárból forgatott Transformers 2 sikerét megdönti az Eclipse.(A New Moon-t 50 millió, míg az Eclipse-t 68 millió dollárból hozták tető alá) Chris Weitz műve az első héten 142,8 millió dollárt hozott, a teljes bevétele pedig 296,6 millió dollár lett. Előzetes becslések szerint David Slade filmje 150 milliót hoz az első héten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek