Starity

Tabáni István nem bujkál a sajtó elől

2011. november 22. 09:09   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillag születik második szériájának győztese a napokban tartott egy közönségtalálkozóval egybekötött sajtótájékoztatót, ahol természetesen a Tabu Tv kamerái is ott voltak.

hirdetés
Tabáni István nem bujkál a sajtó elől

Az eseményen riporterek és fényképészek hada is részt vett. Tabáni készségesen nyilatkozott mindenkinek, cáfolva ezzel a róla terjengő pletykákat, miszerint nagy ívben elkerüli a médiát.

„Nem vagyok az a magamutogató ember, de nem bujkálok a sajtó elöl, mint ahogy azt többen is híresztelik. Ugyanúgy mindenkinek adok interjút, csak mértékkel”

Hosszú ideje kereste a boldogságot, a tehetségkutató megnyerésével nem csak híres lett, de a szerelem is rátalált. Szerelme egyik bizonyítékaként az új lemezén hallható lesz olyan dal is, melyet barátnőjének írt. A magánélete mellett zenei karrierje is sínen van.

„Egyszerűen szeretek zenélni. Ez teszi ki a mindennapjaimat. Az, hogy alkothatok és előadhatom ezeket dal formájában. Ez nagyszerű érzés” – nyilatkozta szűkszavúan Tabáni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek