Starity

Megjelent Kari Kimmel új dala

2011. november 22. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bájos énekesnőnek megjelent a következő kislemezes dala, a Black. A dal kislemeze még szeptember 11-én jelent meg, de maga a szám csak nemrég látott napvilágot Kari Facebook-oldalán.

hirdetés
Megjelent Kari Kimmel új dala

A rock és blues stílusokat ötvöző sztár eddig három albumot és egy EP-t adott ki, illetve a mostani dallal együtt, már négy kislemeze jelent meg.

Egyébként Kari Kimmel énekelte az Elátkozott Ella egyik betétdalát, az It's Not Just Make Believe című dalt, melyhez természetesen videoklipet is forgatott. Majd ez után jött a Low, mely a Doktor Addison című sorozatban szólalt meg. Ehhez is készült kisfilm. Majd idén érkezett meg a Go, mely fekete-fehérben készült, és transzvesztiták kaptak benne szerepet.

Kari az idén összeállt egy dal erejéig a Footloose énekesével, Blake Sheltonnal. A számról és a Blackhez készülő videójáról egyelőre még nincsenek információk. Mint kiderült a Black a Doktor House promo dala.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek