Starity

Megvan az új Pókember!

2010. július 02. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sony filmstúdió több fiatal színészt is meghallgatott Peter Parker szerepére, ám a választás a 27 éves Andrew Garfield-ra esett.

hirdetés
Megvan az új Pókember!

Oly sok ember számára nem lehet még ismerős a 27 éves Andrew Garfield, ám már játszott pár filmben, s talán ezért választotta őt a Sony, hiszen feltörekvő tehetségként nagy esélye van rá, hogy csillogó hollywoodi karriert fusson be. Garfield nagy áttörése a remek Boy A című dráma volt, amelyben egy börtönből frissen szabadult srácot alakított, aki kiskorában gyilkosságot követett el. Kisebb szerepet játszott Robert Redford Gyávák és hősök-jében, legutóbb pedig Terry Gilliam Doktor Parnassus és a képzelet birodalma című filmjében láthattuk, ahol Parnassus jobbkezét, Antont alakította.

Továbbá ő alakította a robotsrácot Spike Jonze által megálmodott I'm Here-ben.

Ám a Sony, a szóvivő bevallása szerint a még bemutatás előtt álló The Social Network című műben figyelt fel rá, de érkezik még egy filmje is Keira Knightley oldalán, a Never Let Me Go.

Az új Pókember rendezője Marc Webb (500 nap nyár) lesz, s a film várhatóan 2012. július 3-án kerül mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek