Starity

Már forgatják Josh Lucas sorozatát

2011. november 22. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A már több híres alkotással rendelkező színész, Josh Lucas sorozata 2012-ben köszönt be a tévé képernyőire.

hirdetés
Már forgatják Josh Lucas sorozatát

A sorozat, melyben a Poseidon sztárja játssza a főszerepet, a The Firm címet kapta, és jövőre fog beköszönteni három csatornán is. Elsőként az NBC adja le a sorozatot, majd soron követi az AXN, ezután pedig a Globalon tekinthetik meg a tévénézők.

A sorozat John Grisham 1991-es azonos című novellája alapján készül, és az 1993-ban készült film is nagy hatással lesz a készülő produkcióra, melynek első részét várhatóan már áprilisban leadja az NBC. A műsorból eddig 22 részt forgattak le.

Josh mellett még felfedezhető a stáblistán Tricia Helfer és Juliette Lewis neve is, akik szintén kiemelkedő szerepet kapta az említett sorozatban. A színész fogja alakítani Mitch McDeere szerepét, Tricia Alex Clark megformálója lesz, míg Juliette Tammy karakterét kelti majd életre. A sorozat első részét David Straiton rendezi, aki már olyan sorozatokban dolgozott, mint a Bűbájos boszorkák, a Dr. House, az Angel és a Dollhouse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek