Starity

Ördög Nóra és Wolf Kati egy cipőben jár

2011. november 23. 09:09   |   Szerző: Red Lemon

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ördög Nóra és Wolf Kati egy pillanatra sem állnak meg. A család, a karácsonyi forgatag és az állandó rohanás mellett azonban mindig odafigyelnek a divatra. A műsorvezető épp ezért ajánlotta az énekesnőnek a Sorel csodaszép, kényelmes és meleg csizmáit.

hirdetés
Ördög Nóra és Wolf Kati egy cipőben jár
Fotó: Red Lemon Média

Ördög Nórát és Wolf Katit nemcsak az X-Faktor, hanem a divat imádata is összeköti. A két gyönyörű sztár mindig odafigyel a megjelenésére, legyen szó a hétköznapok rohanásáról, a hétvégi nagy kirándulásokról, vagy a karácsonyi készülődést kísérő ajándék beszerző túrákról, amelyek elengedhetetlen kelléke egy trendi, meleg és kényelmes csizma is. Nóra már tavaly megtalálta a téli szezon legegyedibb darabjait, a Sorel csizmáit, és Kati is beleszeretett a különleges darabokba.

„A vasárnap nálam a családé. Ilyenkor nagy sétákat teszünk Pityu vizslával a közeli mezőn, vagy cirkálunk a városban szeretteimmel. Imádom a karácsonyi vásárokat, így idén is megnézem kedvenceimet, például a bécsi nagy karácsonyi vásárt. Fázni viszont borzasztóan nem szeretek, ezért egy meleg és kényelmes csizma idén sem hiányozhat a ruhatáramból” – árulta el Ördög Nóra.

„A nagy kirándulások nálunk is állandó programnak számítanak. Kisebbik lányom, Luca már két éves, és amióta elindult, igazi örökmozgó. Most már a telet is biztos, élvezni fogja, és rengeteget fogunk szánkózni, hógolyózni a lányokkal, amihez szintén tökéletes viselet egy strapabíró és mégis csinos csizma” – mesélte Wolf Kati, aki a városban is szívesen kapja fel az egyszerre praktikus és trendi Sorel csizmákat.


Fotó: Red Lemon Média

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek