Starity

Simpson hiúsága fontosabb a baba egészségénél

2011. november 23. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő születendő gyermeke kedvéért sem hajlandó lemondani a magassarkúról – derült ki a US Weeklynek adott interjújából.

hirdetés
Simpson hiúsága fontosabb a baba egészségénél

Az állapotos énekesnő a minap egy meglepő nyilatkozatot tett a US Weekly újságírójának: a rövid beszélgetés során ugyanis kitért arra, hogy miben szeretné világra hozni első csemetéjét, és hogy mennyire fontos számára a magassarkú viselete.

„Valószínűleg ebben a 4 inch (körülbelül 10 centiméter) magas Yves Saint Laurent-cipőben fogom világra hozni a gyermekemet” – kezdte Jess, akinek úgy tűnik, előrébb való a szexis megjelenés, mint születendő gyermeke biztonsága. – „Elmentem az orvoshoz tegnap, aki azt mondta: »Itt az ideje megszabadulni ezektől a lábbeliktől!« mire én a következőt válaszoltam: »Elnézést! Valószínűleg ezekben fogok szülni!«” – mondta nevetve.

A kérdés már csak az, hogy az énekesnő komolyan gondolta-e, amit mondott, vagy csak fel szerette volna dobni az interjú hangulatát?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek