Starity

A Twilight sztárjai örökbefogadásra buzdítanak

2011. november 25. 10:10   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A PETA egy új, ismert arc, BooBoo Stewart segítségével hívja fel a figyelmet a kisállatok örökbefogadásának fontosságára.

hirdetés
A Twilight sztárjai örökbefogadásra buzdítanak

Hogy honnan ismerős BooBoo Stewart neve és arca? Nos, ő alakítja Seth Clearwatert, a farkasfalka legfiatalabb tagját a nagysikerű Twilight Saga-filmekben.

A PETA örökbefogadási kampányának reklámarca ezúttal a fiatal fiú lett. A képen Pookie nevű kiskutyájával közvetíti a szervezet üzenetét, ami így hangzik: „Állatot venni olyan, mintha megölnél egy állatot. Mentsd meg a hontalan kutyákat és cicákat – Inkább fogadj örökbe, soha ne vásárolj!”

„Srácok, ha szeretnétek valamilyen kisállatot, akkor menjetek és fogadjatok egyet örökbe!” – mondta a színész a PETA-val készült interjú során.

Menedéket adni egy állatnak olyan, mintha egy második esélyt adnál neki az életre. Amerikában évente több, mint hétmillió kidobott, elhagyott kutya és macska kerül menhelyre, és ebből több mint a felét el kell altatni, mert nincs elég hely számukra, nincs, aki befogadná őket. Minden állatboltból vagy tenyésztőtől vásárolt kutya és macska azt jelenti, hogy egy menhelyen lévő állatnak el kell pusztulnia.

Ezen ügy mellett korábban már az Alkonyat-filmek egy másik sztárja, Kellan Lutz is kiállt. Ő Kola nevű kutyájával ösztökélte az embereket az örökbefogadásra a PETA kampányán belül.

Az alábbi videóban belepillanthattok a BooBooval készült interjúba és a fotózás menetébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek