Starity

Robert Pattinson mindenkit lenyűgöz

2011. november 23. 14:02   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noha a Hajnalhasadás első része most arat a mozikban, Pattinson máris az új filmjével van elfoglalva.

hirdetés
Robert Pattinson mindenkit lenyűgöz

A Remember Me után Robert most újabb filmben mutatja meg, hogy nem csak Edward szerepét tudja eljátszani. A produkció nem más, mint a Cosmopolis. A színész a forgatásokon rengeteg embert lenyűgözött tehetségével, köztük a rendezőt is, aki csupa jó dolgot mesélt a tinik kedvenc vámpírjáról.

„Úgy éreztem, ő az a srác, aki nekünk kell. A Twilight-rajongók nem látták a Kis hamvakat. Talán az Emlékezz rám című filmet megnézték, de nem biztos. Tényleg, ő fantasztikusan szenzációs, én mondom nektek. Nagyszerű színész, de ez nyilvánvalóan látszik a filmjeiben” – mondta David, a rendező.

Azt is megtudhattuk az interjú során, hogy a Cosmopolis világa nagyon eltér az Alkonyatétól: „Ez egy szokatlan ugrás a számára, ő maga mondta. Ijesztő és teljesen új, hiszen az egész film róla szól, ő szerepel minden jelenetben. Ez félelemetes neki, de mint színész, nagyon jó” – tette hozzá Cronenberg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek