Starity

Beperelték a született feleséget

2011. november 23. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eva Longoria ismét étterme miatt került bajba, ezúttal ugyanis egy balszerencsés vendég perelte be a népszerű sorozatsztárt.

hirdetés
Beperelték a született feleséget

A Született feleségek sztárja már többször járt pórul vállalkozásai miatt, legutóbb például Las Vegas-i nightclubját zárták be, korábban pedig éttermét perelték be szerződésszegés miatt. Most újra rájár a rúd Eva Longoriára, Los Angeles-i éttermével, a Besóval együtt ugyanis beperelte őt egy szerencsétlen vendég, aki elcsúszott a padlón.

A fiatal nő épp a születésnapját ünnepelte a színésznő éttermében, amikor a csúszós parkettán kisebb sérülést szenvedett. Pontosan meg nem nevezett személyi károkból kifolyólag a vendéglőt több mint huszonötezer dollárra perelték, ám Longoria jogi csapata még nem válaszolt a vádakra.

„Az étterem nem lehet elég felkészült az efféle incidensekre” – adott kitérő választ JT Torregiani, a Beso pénzügyi menedzsere.

Eva számára eljött az idő, hogy jobban odafigyeljen élete szakmai részére, hiszen míg szerelmi pályája rendbe jött, vállalkozásai annál inkább kezdenek széthullani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek