Starity

Marie Mai megsérült a forgatáson

2011. november 24. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marie Mai legújabb klipjének legutolsó részét akarta felvenni, mikor hirtelen elájult, és a lépcsőbe beverte a fejét. Szerencsére komoly baja nem esett, de a baleset napjára nem emlékszik.

hirdetés
Marie Mai megsérült a forgatáson

A híres énekesnő hirtelen rosszul lett a napokban, így kórházba kellett mennie. A hírek szerint a tervezett Párizs helyett Románia egyik elhagyatott kastélyában történt a forgatás. Az egyik folyosós jelenetet akarták felvenni, amikor az énekesnő hirtelen elájult.

Szerencsére nem lett nagyobb baja, mivel ma már haza is engedték, ám rosszulléte okát még nem tudni, mivel betegsége miatt is lehet, de egyszerű kimelegedés is okozhatta. Így a klip még pár napot késni fog, mivel mindenki számára első Marie Mai felépülése.

A klipről az is kiderült, hogy a Comme Avant című dalhoz fog készülni, amelyben majd némi pirotechnika is látható lesz, méghozzá egy égő zongora kíséretében, amelyen egy kislány játszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek