Starity

Bruno Mars és Amelle Berrabah egy pár?

2011. november 24. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a pletyka kelt szárnyra, hogy a Sugababes egyik énekesnője, Amelle és Bruno randizgatnak.

hirdetés
Bruno Mars és Amelle Berrabah egy pár?

Valószínűleg senki sem gondolta volna, hogy Bruno Mars és a sugababeses Amelle Berrabah valaha is egy párt fog alkotni. Most mégis azt beszélik, hogy randizgatnak és teljesen egymásba habarodtak, bár még csak egy hónappal ezelőtt találkoztak.

A Daily Starnak adott interjút az énekesnő egy közeli barátja az üggyel kapcsolatban: „Amelle teljesen belezúgott, folyton azt mondogatja, hogy ő az igazi. Nagyon gyorsan komolyodhat a kapcsolatuk. Sok mindenen ment keresztül, és most Brunóval ismét boldog, és jól érzi magát. Ki tudja, mi lesz még ebből? Egyikünk sem lepődne meg, ha eljegyeznék egymást” – nyilatkozta az ismerős.

Ms. Berrabah eddig nem volt túl szerencsés a férfiakkal. 2007-ben az akkori barátját, Freddie Fullert húga megerőszakolásával vádolták, később azonban a vádat ejtették, és a lány visszafogadta. Ebben az évben sokkal nagyobb megpróbáltatást szenvedett, amikor egy őrült megkéselte Freddie-t, és bizarr módon hagyta ott a holttestét. Ezek után Bruno 2010 szeptemberi drogincidense semmiség, és tisztességes embernek tűnik. Talán ő lesz az, aki megtöri a cukorbaba szerencsétlenségeinek sorozatát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek