Starity

Két hét múlva Rihanna-koncert Budapesten!

2011. november 24. 00:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak 14 napot kell várniuk a magyar rajongóknak Rihanna budapesti koncertjére.

hirdetés
Két hét múlva Rihanna-koncert Budapesten!

A több mint két órás show alatt rengeteg vizuális effektet, pirotechnikát és konfetti-ágyút is használ a produkció. 25 dal – a legnagyobb slágerek és az utolsó album sikerei mellett Prince és T.I. feldolgozás is – szerepel a programban. A 6 fős zenekar és 2 vokalista mellett 10 táncos lép még színpadra az este folyamán.

A 400 négyzetméteres színpadot 2 napig építik, a teljes háttérvetítő és a mozgó díszletek összeállításában több mint 100 magyar technikai segítő vesz részt, nyolcan közülük a show-ban is dolgozni fognak. A felszerelést 20 kamion és 8 busz szállítja a turné helyszínei között.

Rihanna öltözőjébe relaxációs környezetet teremtenek hangulatvilágítással és gyertyákkal. Ezen felül csupán kanapét, egy dohányzóasztalt és tükröt kértek, valamint egy fehér rózsából, tulipánból és fréziából álló csokrot. Étkezésben is az egészségesebb, halakból, zöldségekből és gyümölcsökből álló menüt részesítik előnyben, de nincsenek különleges igényeik.

A koncertre nem lehet bevinni semmilyen üveget, palackot, hosszabb láncokat, valamint hegyes szegecses tárgyakat. A rajongók ajándékait külön gyűjtik a bejáratoknál, kérik, hogy színpadtechnika zavartalan működése érdekében ne dobjanak fel semmit a színpadra.

Rihanna a legtöbb helyszínen a koncert alatt kimegy a közönség közé, remélhetőleg ezt Budapesten is megteszi majd a magyar rajongók legnagyobb örömére. Az estét Calvin Harris nyitja meg, Rihanna 9 körül lép majd színpadra.

A budapesti koncertre már csak rendkívül korlátozott számban kaphatók belépők a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek