Starity

Megkezdődött a Buried Alive turné

2011. november 24. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kaliforniai rockegyüttes, az Avenged Sevenfold nemrég ismét turnéra indult!

hirdetés
Megkezdődött a Buried Alive turné

Zacky Vengeance, az Avenged Sevenfold gitárosa hivatalos oldalukon jelentette be a hírt, hogy november 23-án elindul a Buried Alive turné, az első állomás pedig Kalifornia lesz, de többek között még Florida és Kentucky államokban is fellépnek.

Az előzetes már napokkal korábban megjelent. A rajongóknak természetesen most sem kell csalódniuk a kaliforniai rockerekben, hiszen ugyanolyan látványos show-val készülnek, mint eddig bármikor!

Volt, aki azt gondolta, hogy a lassan két éve elhunyt dobos, The Rev halála után az együttesnek befellegzett, ám ez csak a rossznyelvek szerint volt így: egy ideig Mike Portnoy – akire The Rev egyébként felnézett – kapta meg a dobos posztot, később átvette helyét Arin Ilejay. M. Shadows, a banda énekese elmondta, még nem biztos, hogy Arin szerződése örökre szól, de ha a Buried Alive turnén jól teljesít, ő tölti majd be a dobos szerepét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek