Starity

Thalía két hét múlva ismét Mexikóban

2010. július 02. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint arról korábban beszámoltunk, a mexikói szupersztár új női ruházati kollekcióval jelentkezik, melyet Mexikóban fognak forgalmazni.

hirdetés
Thalía két hét múlva ismét Mexikóban

„Július 16-án Thalía visszatér Mexikóba” – áll a felirat egy óriási hirdetőplakáton Mexikóban, alatta a C&A logójával. Az énekesnő ezennel üzletasszonyként tesz promóciós látogatást hazájába, legújabb női ruházati kollekciójának kiadására.

A Thalía Sodi Collection 2003-ban került először kereskedelmi forgalomba az Egyesült Államokban, ahol a Kmart üzletlánc forgalmazta. Majd minőségi kifogások merültek fel a készletezést és csomagolást végző – többnyire ázsiai – alvállalatokkal szemben, így végül 2006-ban a forgalmazást – a lányrajongók bánatára – megszüntették. A latin sztár azonban nemrégiben jelentette be a Twitteren, hogy a kollekció visszatér, de ezennel a C&A márka képviseletében.

Thalía egyébként már az 1990-es évek közepétől folytat üzleti tevékenységet: legelőször fehérnemű-kollekcióval rukkolt elő, majd 2000-ben adta ki első parfümjét, 2002-ben pedig piacra dobta első szemüvegkeret- és napszemüveg-kollekcióját is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek