Starity

VV Gigi lelkibeteg lett

2011. november 25. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gigit hetek óta arcüreggyulladás, köhögés és nátha gyötri, a betegségéből való kilábalását pedig tovább nehezíti, hogy családja szétesőben van.

hirdetés
VV Gigi lelkibeteg lett

Rácz Ildikó sokmindent elért a Való Világ 4 óta, de hiába sikeres munkájában, a szülei kibékíthetetlenek, családja szétesőben van. Gigi különösen érzékeny a családi légkörre, szeretteiért bármire képes.

Köztudottan minden betegség visszavezethető lelki problémákra, így nem lehet véletlen, hogy a valóságshow-sztár képtelen kilábalni ebből az állapotból, hiszen amíg lelkileg nem jön rendbe, addig a szervezete nem tudja maradéktalanul legyőzni a kórokozókat.

„Nem tartom kizártnak, hogy a lelki gondjaim és az otthoni problémáim is közrejátszanak a betegségemben. Már több mint másfél hónapja szenvedek, az arcüreggyulladás miatt háromhétig nem bírtam lehajolni, láz is gyötört. Próbálom kúrálni magam, voltam orvosnál, antibiotikumot szedtem, de nem tudok kilábalni a betegségből. Folyamatosan köhögök, folyik az orrom, nehéz így műsort vezetni élő adásban” – panaszkodott a Borsnak a fekete démon, akit az orvos is pihenésre intett.

Giginek egy nemrég kiszivárgott felvétel miatt is fájhat a feje, hiszen olyan hanganyag került napvilágra, ami bizonyítja, hogy nem veti meg a pornózást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek