Starity

Varga Viktor egy fiúval üdült Hévízen

2011. november 25. 15:03   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 éves énekest már többször érték olyan támadások, miszerint a saját neméhez vonzódik, a napokban pedig Hévízen is egy fiú társaságában látták pihenni.

hirdetés
Varga Viktor egy fiúval üdült Hévízen

A Csillag születikből megismert Varga Viktort feltűnő öltözködési szokásai miatt rengetegen melegnek hiszik, azonban az énekes a rendezvényeken rendszeresen egy Linda nevű korabeli lánnyal tűnik fel, akit a barátnőjeként mutat be a médiának.

A minap azonban a Blikk egyik szemfüles olvasója Hévízen pihent, ahol felismerte a hírességet, aki egy fiú társaságában jókedvűen múlatta az időt. A napilap azonban utánajárt, és kiderült, hogy az énekes a testvérével, Valentinnel utazott el Hévízre kikapcsolódni.

„A legújabb videoklipem, a Szőkével álmodtam forgatási fáradalmait pihentem ki a gyógyító szállodában, ahová az öcsémet vittem magammal. A pihenésből persze semmi sem lett, mert egy őrült ötlettől vezérelve megmérettetünk egymással több tusában. A tét az volt, hogy aki veszít, kiáll a fürdő elé egy szál gitárral. Öcsém annyira ráfeszült a feladatra, hogy a győzelem mellett még a vádlija is begörcsölt, amelyet egy masszőrnek kellett helyrehoznia” – osztotta meg élményeit a 24 éves énekes, aki hozzátette, hogy mivel ő veszített, ezért egy szál gitárral ki kellett mennie a hidegbe, de legalább keresett kétezer forintot, mert a külföldiek azt hitték, hogy utcazenész.


Varga Viktor és nyaralópartnere Hévízen (Fotó: Blikk)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek