Starity

Mező Zoli elnémult

2011. november 26. 12:12   |   Szerző: niczy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába a jó teljesítmény, a Rocktenors feje fölött ismét fekete felhők gyülekeznek. Az idősebbik Mező tesó az utóbbi napokban rosszullétre panaszkodott.

hirdetés
Mező Zoli elnémult

A három szigetszentmiklósi srác hiába teljesít hétről hétre egyre jobban, most úgy tűnik, veszélybe kerülhetnek. Márió, Zoli és Márk barátsága törhetetlen. Ezt bizonyítja az, hogy odaadással törődnek az idősebbik Mező fivérrel, ugyanis Zolinál a napokban mutatkozott meg, hogy hangszál- és hangszalag-gyulladása van. Ezt a Borsnak árulta el, de nekik is csak e-mailben tudott válaszolni.

„A múlt pénteken belefutottam egy megfázásba, mint később kiderült, valójában arcüreggyulladás volt. Valamilyen vírust kaptam el, de mivel azt hittem, egyszerű megfázás, nem gondoltam, hogy probléma lehet belőle. Hétfőre azonban már nagyon rosszul voltam” – nyilatkozta Mező Zoltán, aki elment egy klinikára, ahol megvizsgálták, és diagnosztizálták a problémát.

Orvosa szerint az énekesnek egy tíznapos csendkúrát kell tartania, hogy teljesen rendbe jöjjön: „Ha nem tartom be, örökre elmehet a hangom. Az orvos azt javasolta, hogy inkább a többiek énekeljenek, én meg csak díszítőelemként vegyek részt, esetleg táncoljak mellettük.”

Ezzel pedig hatalmas veszélybe került a srácok továbbjutásának lehetősége. Az e heti döntőben ugyanis két dallal kell elődrukkolniuk, egy duettel és egy önálló számmal, és nagyon úgy néz ki, hogy Márk és Márió fognak egyedül énekelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek