Starity

Baba érkezik a Gomez családba!

2011. november 26. 11:11   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Valószínűleg a nemrég napvilágot látott hír lett volna az utolsó, amire bárki is gondolt volna. A Disney-sztár bejelentése mindenkit sokkolt.

hirdetés
Baba érkezik a Gomez családba!

Valószínűleg maga Selena Gomez sem gondolta volna, hogy valaha is ilyen hírt oszt meg rajongóival. A színész-énekesnő örömmel jelentette be: kistestvére lesz!

„Anya és Brian készen állnak elmondani a nagy hírt...Anyukám terhes a kisöcsémmel vagy kishúgommal. Én vagyok a legboldogabb lány a földön”csiripelte Selena Gomez.

Mandy és Brian 2006-ban ismerkedtek meg, és azóta közösen nevelik a mostmár 19 éves tinisztárt. Selena elmondása szerint imádja nevelőapját és nagyon örül, hogy a család tagja lett, és még boldogabb, hogy hamarosan egy kisbaba is összeköti majd őket.

Minden bizonnyal mindenkiben sok kérdés kavarog a kisbabát illetően; vajon mikor érkezik, fiú lesz-e vagy lány, hogy fogják hívni, hasonlít-e majd Selenára, ő is olyan elbűvölő, sikeres és tehetséges lesz majd, mint a nővére, vagy esetleg egy olyan koravén gyerekről lesz szó, mint amilyen a kis Noah Cyrus lett?

Mindenesetre most együtt örülünk Selenával, és csak reménykedni tudunk, hogy Gomez mama egy ugyanolyan gyönyörű és sokoldalú gyermeket fog a világra hozni, mint ahogy azt 19 évvel ezelőtt tette.

Az újdonsült nővérke az első poszt mellé rögtön egy képet is megosztott.


Fotó: instragr.am

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek