Starity

Seal még egy gyerekre vágyik

2011. november 26. 12:12   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Seal és modell felesége hat éve él együtt, évente megerősítik a házasságukat, de most egy babát is örökbe szeretnének fogadni. Az ihlet a pár barátjától, Sandra Bullocktól jött, aki egyedül neveli másfél éves fiát, Louist.

hirdetés
Seal még egy gyerekre vágyik

Az egyik legszeretnivalóbb pár, akiket csak szépség és szörnyetegként emlegetnek, már most négy gyereket nevel. Heidi előző kapcsolatából született lányát, Lenit, két fiút, Henryt és Johant, valamint még egy kislányt, Lou Sulolát.

Seal 2009-ben vette nevére a kislányt, akinek születésekor már bőven a mamájával volt, ám ennek ellenére szívesen magukhoz vennének egy ötödik csöppséget is – írja a Blikk.

„Imádjuk a gyerekeinket, és teljesnek érezzük a családunkat, mégis úgy döntöttünk, szeretnénk örökbe fogadni még egy kicsit. Nagyon meghatott minket barátunk, Sandra Bullock példája, aki egyedüli szülőként vette magához Louist. Egy új esélyt adott a gyermeknek, aki ezt még nem látja át, így hálás sem lehet érte” – mesélte az énekes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek