Starity

Katy Perry lehet Marilyn Monroe

2011. november 26. 18:06   |   Szerző: love_love

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry már egyszer belebújhatott Monroe szerepébe, amikor egy reklám kedvéért játszotta el a híres színésznőt, ám úgy tűnik, újabb esélyt kap a szexszimbólum megformálására.

hirdetés
Katy Perry lehet Marilyn Monroe

Az Egy hetem Marilynnel című filmből minden bizonnyal musical készül. Az ötletgazda állítása szerint azonban ez csak akkor valósul meg, ha a film, amelyben a főszerepet Michelle Williams játssza, sikert arat.

„Ha Michelle filmje nagy hírnévnek örvend, megpróbálkozunk egy Broadway-darabbal – mesélte Harvey Weinstein az E!Online-nak, s azonnal hozzátette, hogy Katy mindenkinél esélyesebb a főszerepre. – Valószínűleg Katy Perryt keresném meg először, ugyanis káprázatosan alakítaná Marilyn szerepét.”

Az énekesnő egyébként már rész vett a film népszerűsítésében, hiszen a The One That Got Away című dalának remixváltozatát felhasználták az Egy hetem Marilynnel traileréhez. Miután Katy közzétette a Twitter- és Facebook-oldalán a videót, egy órán belül már több mint kétszázezer ember töltötte le.

Hogy mit szól ehhez Katy, hamarosan megtudhatjuk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek