Starity

Denzel Washington elbűvölte Ryan Reynoldsot

2011. november 27. 12:12   |   Szerző: House Of Wax

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ryan Reynolds együtt forgat a híres színésszel, Denzel Washingtonnal, és elbűvölőnek tartja az Oscar-díjas színészt.

hirdetés
Denzel Washington elbűvölte Ryan Reynoldsot

A két színész egy akcióthrillerben lesz majd látható együtt, melynek címe Safe House, és 2012-ben kerül a mozikba. A kanadai származású Ryan egy CIA-ügynököt (Matt Weston) alakít majd, míg a színes bőrű Denzel egy szociopata gazembert (Tobin Forst), aki nem mellékesen Ryan kollégája lesz.

A közös forgatás alatt a Zöld lámpás sztárja jobban megismerte színésztársát, és elmondása szerint Denzel rendkívül barátságos, amivel nagyon megkönnyíti a forgatási munkálatokat.

„Nagyon módszeres. Egyszerű ember, csak iszik, alszik és lélegzik. A forgatási szünetekben mindig a karakterem nevén szólít, én pedig az ő karakterének nevén szólítom. Nagyon aranyos ember – mondta Ryan az Empire Magazinnak adott interjúban, aki remekül érzi magát a forgatáson, és csak remélni tudja, hogy a nézőknek is tetszeni fog a filmEgy szokatlan hangulatú produkció, amely csak az igazságot mutatja be. Azt hiszem, tetszeni fog az embereknek.”

Már izgatottan várjuk az alkotást, és természetesen kíváncsiak leszünk a két színész együttes teljesítményére is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek