Starity

Kate Hudson az új Yoko Ono?

2011. november 30. 11:11   |   Szerző: Riley13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nehéz helyzetben van Kate párja, Matt Bellamy. Ha továbbra is hagyja, hogy a színésznő beleszóljon az együttese dolgaiba, előbb-utóbb választania kell a zene és a család között.

hirdetés
Kate Hudson az új Yoko Ono?

Sokaknak megtiszteltetés lenne, ha Yoko Onóhoz hasonlítanák. A rockszakmában viszont, nem éppen hízelgő, ha valakit John Lennon egykori feleségével mérnek össze. Ugyanis sokan a mai napig őt okolják a Beatles feloszlásáért, és híresen rossz volt a viszonya a férje zenésztársaival. Így Kate Huson számára semmi jót nem ígér, hogy a háta mögött már csak Yokoként emlegetik a férje zenész társai.

A színésznő kedvese, Matt Belamy a Muse frontembereként számos szakmai díjat bezsebelt már, több kritikus is a század eddigi legmeghatározóbb dalszerzőjének nevezte. Csakhogy a zenész az utóbbi időben minden idejét a menyasszonyával és júliusban született kisfiukkal, Binghammel tölti, és nem foglalkozik az együttesével. Ezt viszont társai egyre jobban nehezményezik.

„Érthető, hogy babázik, de az nem, hogy teljesen elhanyagolja a zenekart” – panaszkodott a dobos. „Csak azért utaztunk múltkor Los Angelesbe, hogy elpróbáljunk néhámy új számot, erre Matt bútorvásárlásra hivatkozva lemondta az egészet. Soha nem lesz kész az új lemezünk, arról nem is beszélve, hogy így nem lehet koncertezni!”

Bellamy viszont nem törődik a kollégái vádjaival, szerinte ráérnek a munkával. A zenésztársak Kate Hudsont okolják a feszültségekért. „Hapróbálunk, Kate mindig ott van, és mindenbe beleszól, ráadásul állandóan elvonja Matt figyelmét. Ugyanazt csinálja, mint Yoko Ono Lennonnal, teljesen ki akarja magának sajátítani” – panaszkodik a basszusgitáros. Matt úgy megy utána, mint pincsikutya, már sörözni sem jön el velünk, mert Kate nem engedi.”

A kollégák hiába próbálak beszélni Matt fejével, szerinte minden a legnagyobb rendben van. De hát pont ezt mondta John Lennon is, amikor a Beatles többi tagjának elege lett Yokóból, és Lennont választás elé állították. Ő végül a feleségét, és a szólókarriert választotta. Bellamy zenekarában egyenlőre nem került kenyértörésre sor, de ha nem változnak a dolgok, akkor Matt előbb-utóbb választás elé kényszerül.

„A párja teljesen rátelepszik Mattre, és ez nagyon nem tesz jót az együttesnek” – mondják az ismerősök. „Kate pedig úgy gondolja, hogy mivel szült neki egy gyereket, innnentől fogva mindenben ő diktál. Még a dalszövegekbe is bele szól, nem csoda, hogy Matt kollégái ki nem állhatják.”

Azért reméljük hamarosan minden rendeződik Matt Belamy családja és az együttes között.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek