Starity

Christian Bale nem lesz többé Batman

2011. november 28. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Denevérember legutolsó megtestesítője, Christian Bale megdöbbentő kijelentést tett: ő és a rendező, Christopher Nolan végeztek Batmannel, velük több mozifilm nem készül.

hirdetés
Christian Bale nem lesz többé Batman

Christian Bale a legtöbb ember szerint a legjobb Denevérember volt a Batman-filmek történetében. A sikeréhez természetesen hozzájárult a zseniális rendező, Christopher Nolan is. Bale és Nolan már egy évvel ezelőtt azt hangoztatták, hogy a harmadik rész után elhagyják a produkciót, a rajongók azonban reménykedtek, hogy a meggondolják magukat, mivel a színész azt is nyilatkozta, ha Nolan mégiscsak készítene egy filmet, akkor bármiről lehet szó.

A rajongók álmát Christian azonban végleg elkaszálta: egy Beverly Hillsben adott interjúban a következőket nyilatkozta: „A tegnapi nap során az egész stáb összepakolt, hiszen minden véget ért. Az egész Batman-korszaknak lőttek, már ami engem és Christ illeti.”

Christian Bale azonban a Batman-filmek után is folytatja karrierjét: decembertől egy kínai drámában láthatjuk, és arról sem szabad megfeledkezni, hogy a Sötét Lovag folytatása 2012 júliusában kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek